Plus Factor

Initiatiefnemers

Oprichters FundamentPlus

De oprichters van FundamentPlus zijn opgegroeid in Amsterdam hebben jaren lang ervaring in de jeugdhulpverlening, jeugd & veiligheid, het jongerenwerk en het betaald voetbal. Sinds de oprichting van FundamentPlus is ons doel om de expertise vanuit deze drie domeinen in te zetten om kwetsbare jongeren gepaste hulp te bieden. Door het bundeling van onze ervaring, expertise en netwerk bieden wij een compleet en aansprekend aanbod om jeugdigen ondersteuning en perspectief te bieden op weg naar een kansrijke toekomst.

Abdellah Ahrouch

Abdellah Ahrouch is werkzaam in de jeugdhulpverlening, en heeft hier twintig jaar deskundigheid en ervaring in opgebouwd. Na jaren te hebben gewerkt als jeugdhulpverlener binnen de afdelingen jeugd & veiligheid , diverse leefgroepen, sekse expertise centrum Qpido, is hij nu werkzaam als projectleider sportzorg. Sportzorg is een programma wat Abdellah heeft ontwikkeld voor kwetsbare jeugd in de zorg. Sport wordt ingezet als middel om te werken aan verschillende persoonlijke doelen. Hij is hiermee in 2018 genomineerd voor de compassieprijs.

Redouan Daafi

Redouan Daafi heeft jaren ervaring binnen het jongerenwerk in Amsterdam. Met name in Amsterdam Nieuw-West en Amsterdam Zuid. Redouan heeft met een groep jongeren de organisatie Opurtuna opgericht naar aanleiding van de rellen die in 1998 plaatsvonden. Redouan is sinds 2001 werkzaam voor Combiwel in Amsterdam. Vanuit Combiwel is Redouan gedurende 5 jaar gedetacheerd aan het stedelijk project ENIP. In deze jaren heeft Redouan vanuit verschillende opdrachten mogen werken in alle stadsdelen van Amsterdam, behalve Stadsdeel Zuid-Oost. De afgelopen 4 jaar is Redouan vanuit het jongerenwerk aanspreekpunt voor de afdeling Jeugd & Veiligheid van stadsdeel zuid. Hierdoor heeft Redouan een goed beeld over de jongeren problematiek en daarnaast een duidelijk beeld over de aanpak van deze problematiek vanuit de preventie.

Jawad Ahannach

Jawad Ahannach is jaren actief geweest in het betaald voetbal en heeft in diverse landen gevoetbald. Jawad is nu terug in Nederland waar hij graag zijn expertise en ervaringen wil inzetten voor kwetsbare Amsterdammers. Hij is in zijn jeugd opgegroeid in Amsterdam Geuzenveld en gebruikt zijn top sport gedachte om jongeren discipline aan te leren. Zijn voetbal school Soccer talent project helpt jonge talenten om hun droom waar te maken. Het gaat om talenten die een volgende stap moeten maken naar een BVO club. Jawad werkt samen met diverse betaald voetbal clubs en zet zijn jarenlange ervaring vanuit het betaald voetbal in voor deze talenten die dreigen om diverse redenen uit te vallen. Daarnaast heeft Jawad een zwak voor kwetsbare jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarom biedt hij trainingen aan kinderen met een beperking en jongeren die te maken hebben of dreigen met justitie in aanraking te komen.

Samen is het fundament gelegd en is het idee ontstaan om samen op te trekken om kwetsbare jongeren in Amsterdam te helpen. FundamentPlus werd een feit!

Scroll naar top